2021. augusztus 15., vasárnap

Partnered a sikerben!

 Partnered a sikerben a tudatalattid!


Manapság a sikert sokan a karrierben, és az anyagi előrejutásban mérik.

Sikernek nevezhetjük, amikor valaki hosszú időn át élvezi életét békességben, örömben, boldogságban. A sikeres ember örömmel, szenvedélyesen végzi életfeladatát, van hite, önzetlen, másokat szolgáló, mélységes lelki ismereteket mondhat magáénak. 

Fontos, hogy saját magunkhoz viszonyítsunk, ne másokhoz hasonlítva! Az már siker, ha a tegnapi önmagunkhoz képest ma jobbak vagyunk cselekedeteinkben.

Hogyan partnerünk a tudatalattink a sikerben? 

Sose fejezz be egy negatív állítást! Azonnal fordítsd visszájára, és csodák történnek életedben! Azaz változtass gondolataidon, és sorsodon változtattál!

Ugyanis a tudatalattink a nap huszonnégy órájában dolgozik, gondoskodik jólétünkről, az ölünkbe zúdítja a megszokott gondolkodásmódunk gyümölcsét. 

Egy elménk van, kétféle tevékenységi területtel.  

- A tudatos elménk mérlegel, válogat, döntéseket hoz. Objektív elmeként az öt érzékszervünket használja. Kapuőrként megvédi a tudatalattinkat a hamis benyomásoktól, elhárítja a befolyásolási kísérletet. Önmagában minden szuggesztió hatástalan, hacsak tudatosan el nem fogadjuk.

- A tudatalattink elfogad minden benyomást, amit tudatosan elhiszünk. Nem vitatkozik, nem végez összehasonlításokat. Olyan, mint a termőföld, jó és rossz magokat egyaránt befogad és kihajtat. Érzelmeink székhelye és emlékeink tárháza. Az intuíció szolgál érzékszervéül. Szubjektív elménk a természetes látószerveink igénybevétele nélkül lát. Létünk isteni forrásával azonos teremtő erő. Sosem pihen, hanem bölcsen szolgál, lelkesít. Őrködik szívverésed, lélegzetvételed fölött. Életed megőrzésére törekszik.


Szemléltető példa:

A tudatos elme olyan, mint a hajó parancsnoki hídján álló kapitány, kormányos. Ő irányítja a hajót, jelzéseket küld a gépteremben dolgozó matrózoknak, akik a kazánokat, műszereket kezelik. A matrózok, a legénység a tudatalatti elménket szemléltetik. Ők gépiesen végrehajtják a kapitány utasításait. Ha a kapitány nem megfelelő utasítást ad, a hajó zátonyra futhat. Minden attól függ, jól halad-e a hajónk/életünk, milyen tapasztalataink lesznek, hogy tudatosan mit táplálunk a tudatalattinkba.


Milyen kijelentéseid  vannak naponta? Azaz a tudatos/kis éned mivel eteti egész nap, a tudatalatti/nagy énedet? Építő jellegűek a tudatalattidban lerakódó gondolataid?

- Ezt nem engedhetem meg magamnak.

- Erre nem vagyok képes.

- Félek megtenni, pedig vágyom rá.

- Nem tudok színpadra lépni, ki fognak nevetni.

- Nem tehetem...

Ilyen gondolatokkal a tudatalattid szavadon fog és gondoskodik róla, hogy ne legyen elegendő képességed vagy pénzed arra, amit szeretnél. Önmagunknak ártunk a lelkünkben dédelgetett negatív gondolatokkal. 

Hányszor sebezted már meg magadat mérgelődéssel, aggódással, féltékenységgel vagy bosszúvággyal?

Jelentsd ki: Bármit megtehetek a tudatalattim hatalma révén. Végtelen intelligencia vezérel és irányít minden lépésemnél. Szépség, szeretet, békesség és bőség ölel körül.

Higgy gyógyító, ösztönző, erősítő, gazdagító énedben! Kívánj magadnak és a világnak egészséget, bőséget, boldogságot, szabadságot!

Az önszuggesztió leküzdheti a legkülönfélébb félelmeket és egyéb negatív érzelmeket.

Nem érdemes dédelgetnünk a gyermekkorból hozott negatív lelki befolyásolásokat, szuggesztiókat, vagy az idegen eszméket. Semmiféle hatalommal nem rendelkezhetnek felettünk, kivéve, ha mi tudatosan hatalmat kölcsönzünk nekik és elfogadjuk. A választás a miénk.

Válaszd az életet, a boldogságot, a szeretetet, a jóindulatot, az egészséget, a sikert!

Kívül átéled, amit belülre írtál. 

Az emberek többsége nem érti a tudatuk és a tudatalattijuk közötti kölcsönhatás lényegét. Ezért van oly sok káosz és nyomorúság a világon.

Ha e két princípium békés összhangban és harmóniában működik együtt, akkor egészség, boldogság, béke, öröm tölti el az életedet.

Amit a tudatalattidra "pakolsz", azt viszontlátod a tér hármas dimenziójában.

Dr. Joseph Murphy


Fotó: Pinterest

Szeretettel:
PamKrisz


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kontroll

  Kontroll   Neked mit jelent a kontroll? Kontroll, mint irányítás, ellenőrzés, uralom, önuralom? Mit, kit kontrollálsz, és hogyan? ...