2022. augusztus 19., péntek

Inspiráció - hűha!

 Inspiráció vagy fájdalmas emlékek


Mi az inspiráció? Az inspiráció alkotó, teremtő sugallat, ihlet, belélegzés, lelkesítés, ösztönzés.

Kétféleképpen élheted az életedet az ősi hawaiiak ho'oponoponoja szerint: emlékekből, vagy inspirációból. Az emlékek visszajátszott programok, az inspiráció maga az Isteni sugallat. A választás a tiéd, enyém, övé, a miénk. 

Harmóniára, békére, bőségre, önszeretet megteremtésére tanít a lelkedben, az életedben a ho'oponopono. A bennünk lévő Isteni mivoltunkra emlékeztet, és arra, hogy bízzunk a teremtőben, sosem vagyunk egyedül. 

Engedd meg tudatosan, hogy a tudatalattidból kitisztuljanak a visszatérő fájdalmas emlékek! Mert akkor tudsz inspirációból működni, amikor tisztulsz a kattogó gondolatoktól, emlékektől. 

Sajnálom, kérlek bocsáss meg, köszönöm, szeretlek. Vállalom a teljes felelősséget az életemben történtekért, megbocsájtok magamnak és másoknak. Hálás szívvel szeretek. 

Nézd meg az inspirációból alkotott remekműveket! Lehet az egy művész, vagy egy feltaláló, kertész, cukrász, gyermek, háziasszony, szerelő bárki tevékenysége.

"Háromféle reakció létezik a tervezett alkotásra: igen, nem, Hűha. A hűha a cél." Milton Glaser grafikus

Mikor veszed észre, hogy te magad vagy a csoda, és az életed olyan hűha, amilyenné teremted?

 


Fotó: Milton Glaser

Köszönöm a figyelmed!
Hooponoponos coaching velem :-)
Csodás napot neked!

Szeretettel:
PamKrisz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kontroll

  Kontroll   Neked mit jelent a kontroll? Kontroll, mint irányítás, ellenőrzés, uralom, önuralom? Mit, kit kontrollálsz, és hogyan? ...